At rejse med børn

Afbudsrejse til Tyrkiet

Afbudsrejse til Tyrkiet

Louis’ far kan være spontan, meget mere end jeg. Jeg er mere til planlægning og elsker at have en ferie i vente, som jeg kan gå og glæde mig til.

I oktober sidste år, havde vi været i sommerhus med en masse venner og børn. Det ene par skulle til Gran Canaria med familien ugen efter og Kevin hungrede efter ferie, sol og kvali-tid. Det kan være en farlig kombi.

Den søndag putter jeg Louis. Det har vel taget en lille halv time og da jeg kommer ind i stuen igen, siger Kevin “jeg har bestilt en afbudsrejse, vi skal flyve kl 17 imorgen. Kan du nå at pakke til det?”

Min første all-inclusive ferie gik til Tyrkiet, med en 11 måneder gammel baby. Ferien jeg aldrig troede jeg skulle på, men som overraskede big time – jeg elskede det.

Flybilletterne

Kevin havde fundet flybilletterne på en eller anden afbudsrejse-side på nettet. Jeg har desværre ikke kunnet finde frem til hvor og han kan ikke huske det. Men vi skulle fra København lufthavn og vi fløj til Antalya. Vi gav 2000kr t/r for billetterne.

Flyturen

Flyturen ned var en sen aftenflyvning og Louis blev puttet i bæreselen og kom så over i mine arme og ligge, da han var faldet i søvn. Bæreselen har fungeret rigtig godt for os på flyet, når vi har skulle putte Louis.

Fra lufthavnen til hotellet tog vi en taxa der holdt ude foran. Klokken var mange og vi skulle bare hurtigt til hotellet, så vi kunne komme i seng.

Hotellet

Vi fandt et all-inclusive hotel via hotels.com. Og fordi vi rejste i slut oktober, så var det nogle virkelig gode priser. Vi gav 800kr for 5 overnatninger med all-inklusive. Det synes jeg er billigt.

Selve værelset var fint, men vi manglede et ekstra værelse. Når Louis sov, endte vi lidt med bare at ligge i sengen, i mørket og se film (fra klokken 20). Det kunne have været hyggeligt, hvis vi kunne have siddet og spillet spil i et værelse, uden at forstyrre Louis når han sov. Derfor er vi nok også så glad for at booke lejligheder via airbnb, hvor jeg synes vi får mere for pengene. Hotellejligheder stikker hurtigt af i pris når der skal bookes med mere end et værelse.

All-inclusive

Jeg har aldrig prøvet det tidligere og havde en helt klar ide om, at det på ingen måde var mig – alt for mange mennesker, kedelig mad og uden stemning. Men jeg må indrømme, at med børn (barn i vores tilfælde) er det mere end perfekt. Ingen dårlig samvittighed over et barn der larmer, smider med maden eller er utålmodig over at vente på maden (der er nemlig mad med det samme, buffet livet). Og det bedste af det hele, oprydning. Når man har spist, så bliver det gjort rent efter barnet – det er altså ferie.

Det har været en af vores mest stille og rolige ferier og det var lige hvad vi trængte til. At lave ingenting og bare være sammen, os tre.

….

Jeg gad godt at være så modig en dag, at bestille en af de der helt billige afbudsrejser, dem de kalder uspecifik. Der hvor man kan ende i ren luksus eller noget helt modsat. Har i nogensinde prøvet at tage chancen? Og hvordan blev det?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *