At rejse med børn

Det allerførste indlæg!

Det allerførste indlæg!

Nu springer jeg ud i det og så må vi se om vingerne kan bære mig.

Jeg har startet en blog og ikke nok med det, så har bloggen allerede fået sin egen instagram.

Grunden til alt det er, at jeg har manglet en platform, hvor jeg har kunne søge råd, tips og rejseguides til rejser med en baby.
Det er 1 år siden jeg blev mor til en lille dreng og med to rejsetossede forældre, har han allerede nu rejst i 3 ud af 7 kontinenter. Jeg har googlet rundt efter rejsetips til forskellige destinationer, uundværligt udstyr til flyrejser med en baby på under 1 år, erfaringer fra andre forældre, hvor det er godt at rejse hen med en lille en – ja, faktisk tror jeg at jeg har søgt efter alt, der ville kunne gøre livet nemmere på en ferie med en lille baby. For det er bare noget andet at have en ekstra lille en med oven i bagagen og når man nu vælger at bruge penge på at rejse væk på ferie, så må det altså også gerne føles som rigtig ferie.

Jeg håber i vil læse med og del gerne tips og erfaringer med mig.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *